ΕΓΓΡΑΦΟ: Να προσέχουμε την εικόνα της ΕΛ.ΑΣ! Άμεσα αντανακλαστικά της ηγεσίας με αφορμή τις διαδικτυακές δημοσιεύσεις στελεχών του Σώματος!

Αμεση η αντίδραση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο, με αφορμή αναρτήσεις που έγιναν από στελέχη της Υπηρεσίας, είτε για το θέμα της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου, είτε για το θέμα των πρόσφατων κρίσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Parakritika.gr, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει αποστείλει σαφείς οδηγίες προς όλα τα στελέχη της, προκειμένου να διαφυλάσσεται το κύρος και η εικόνα της Υπηρεσίας, αλλά και να προβάλλεται το έργο που επιτελείται.
Μάλιστα, σε σχετική αλληλογραφία, σημειώνεται ότι αυτό είναι βασική υποχρέωση όλων όσοι υπηρετούν στο Σώμα και πως οι αποκλίνουσες συμπεριφορές αστυνομικών προκαλούν τα δυσμενή σχόλια των πολιτών και αδικούν την καθημερινή και επίπονη προσπάθεια που γίνεται, απαξιώνοντας το συνολικό έργο και την προσφορά του Σώματος προς την χώρα και την κοινωνία.

Αναλυτικά το σχετικό έγγραφο:

symperifora_elas

_______________

* parapolitika.gr