Ενας Πυροσβέστης τραυματίας και επτά της ΓΓΠΠ με ήπια αναπνευστικά

Ένας πυροσβέστης με κάταγμα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας και επτά άτομα με ήπια αναπνευστικά προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας

Ο πυροσβέστης τραυματίσθηκε σε πτώση από μοτοσυκλέτα, και νοσηλεύεται με κατάγματα στην κλείδα και στα πλευρά καθώς επίσης ελαφριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το νοσηλευτικοϊατρικό προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου που έχει εκκενωθεί, παραμένουν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή της πυρκαγιάς, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφόσον χρειαστεί, στους Πυροσβέστες που επιχειρούν.

Επτα μέλη της Πολιτική Προστασία μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με ήπια αναπνευστικά προβλήματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Σε δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων στη Σκάλα Λακωνίας, μετέβη γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βλάχικη για να εξετάσει ηλικιωμένους οι οποίοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, λόγω της εντολής εκκένωσης. Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή ηλικιωμένης με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων όπου και νοσηλεύεται.