"Ενας ακόμη μεγάλος σύγχονος ΄Ηρωας-Πυροσβέστης", του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου- Ανθ/γός ε.α

” Ενας ακόμη μεγάλος σύγχονος ΄Ηρωας-Πυροσβέστης,ο Μ… Μ… έφυγε χθές ξαφνικα κι αναπάντεχα σε κατασβεση πυρκαγιάς στην Καλλιθέα, βυθίζοντας στο βαρύ πένθος όλους τους συναδέλφους του-και όχι μόνο-στον Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας όπου υπηρετούσε,αλλά και απανταχού..”

του Γ.Δ.Παναγιωτακόπουλου, Ανθ-γός ε.α.

“.. Ενα ακόμη αληθινό διαμάντι, ένας νέος Ανθρωπος-33 ετών μόλις(!) -, έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, αυξάνοντας κατά ένα ακόμη θύμα τον ήδη μακρύ κατάλογο πεσόντων Πυροσβεστών στο καθήκον αφήνοντας πίσω στους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του, ατέλειωτο πόνο και ερωτηματικά.

Μαζί με τα δικά μου ταπεινα αλλά ελικρινή συλυπητήρια στην οικογένειά τουκαι συναδέλφους του-μας-στον Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας, δυό δάκρυά μου σαν κατευώδιο στο μακρύ νέο ταξίδι του στις γειτονιές των αγγέλων.

Ας σταθεί η αφορμή ο αξέχαστος αυτός συνάδελφός μας και ο χαμός του,ώστε η πολιτεία να συμπαρασταθεί ειλικρινά και έμπρακτα στην οικογένεια του εκλιπώντος και σε όλη την πυροσβεστική κοινότητα,με διάφορα υλικοτεχνικά μέτρα ασφαλείας-προστασίας της ζωής των,αλλά και ο ..΄΄κ.΄΄ Πάγκαλος να μετανοήσει  βαθιά για το υβρεολόγιο- χαρακτηρισμό του ως κοπρίτες και ανιπαραγωγικούς τους Ανθρώπους αυτούς.

Γ.Δ.Παναγιωτακόπουλος
Ανθ-γός ε.α.”