ΕΝ.ΑΣ.Υ.Ν/Α Αττικής: Ήταν όλοι εκεί για τους ενστόλους.. εκτός από τον τον πολιτικό τους προϊστάμενο

Στον καθιερωμένο ετήσιο χορό Αστυνομικών Υπαλλήλων παρέστησαν αποδεχομενοι την πρόσκληση που είχαν δεχθεί ο Υπουργός Εσωτερικών και ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ ο νυν πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ.. απουσίαζε.


Ως είθισται, στο ετήσιο χορό των Αστυνομικών παρίσταται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ως αναγνώριση της προσφοράς του ένστολου προσωπικού. Αν και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (14/01) είχαν προσκληθεί και παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο νυν Υπουργός Νίκος Τόσκας, επέλεξε να ..απέχει και να μην παραστεί ούτε “για τους τύπους”, κίνηση η οποία σχολιάστηκε αρνητικά από το ένστολο προσωπικό.
Στην εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων κομμάτων, τιμήθηκε ο Αστυνομικός Θεόδωρος Γιαμελιάρης ο οποίος είχε συμμετάσχει στον απεγκλωβισμό πολίτη, ο διευθυντή του γραφείου του Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Μαστρογιάννης και ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport