Εμπρηστική επίθεση προκάλεσε φωτιά στο γραφείο εργατολόγου- μέλος της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό

Εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Δημήτρη Μπούρλου. Ξέσπασε φωτιά και εγκλωβιστηκαν συνεργάτες του γραφείου στο εσωτερικό του .

Οπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας στο κτηριο που στεγάζονται δικηγορικά γραφεία, διακρίνεται η μαυροντυμένη φιγούρα γυναίκας να προσεγγίζει την πόρτα του γραφείου που στεγάζεται σε πολυκατοικία της οδού Ναβαρίνου στα Εξάρχεια. Η επίθεση σημειώθηκε με πρόκληση εμπρησμού σε μπιτόνι με βενζίνη στην είσοδο του γραφείου.
Συνεργάτες του εργατολόγου, που ήταν μέσα στο γραφείο, μολις αντιλήφθηκαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε, προχώρησαν σε κατάσβεση πριν επεκταθεί.
Ο εργατολόγος Δημήτρης Μπούρλος ήταν μέλος της Επιτροπής Σοφών που είχε παραδώσει συμβουλευτικό πόρισμα στο Υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό.
Το γραφείο του εργατολόγο  είχε αποτελέσει στόχος εμπρηστικής επίθεσης, και τον περασμένο Φεβρουάριο (2016) Σύμφωνα με την καταγγελία του, είχαν εισβάλει στο γραφείο κουκουλοφόροι χωρίς να τραυματίσουν τους συνεργάτες του, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές ενω έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.