«..εμείς δεν έχουμε κόμματα, με την δουλειά μας υπερασπιζομαστε τα συμφέροντα των συναδέλφων και της Πατρίδας»|ΑΠΟΨΗ

“Προγραφές” και παρασκηνιακές “επαφές” κατά όσων δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, αποκαλύπτονται από τις καταγραφές σε νόμιμες συνακροάσεις, στο πλαίσιο έρευνας που διερευνά η Εισαγγελία, στην υπόθεση του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση. Στο στόχαστρο των “προγραφών” και η Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, με τον αντιπρόσωπο της Αθήνας, να διατυπώνει δημόσια απάντηση .


ΠΟΣΥΦΥΟ αντιπρόσωπος της ΠΟΣΥΦΥ, Νίκος Μπαλούρδος, με σχόλιό του αναφέρεται στις “διατυπώσεις” 66άχρονου Αστυνομικού,  ο οποίος έχει καταγραφεί στις νόμιμες συνακροάσεις να αποδίδει το χαρακτηρισμό ότι “… το προεδρείο των φρουρών συνοριοφυλάκων, είναι χρυσαυγίτες” με τις απομαγνητοφωνήσεις να περιλαμβάνονται στη δικογραφία που χειρίζεται η Εισαγγελεάς κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου, στις οποίες αποκαλύπτεται την νοοτροπία και οι παρασκηνιακές διεργασίες ατόμων που φέρονται να δρουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος δεν συμφωνούσε με τον εν λόγω κύριο προφανώς δεν ήταν δημοκράτης, ήταν φασίστας!

Αλήθεια αυτή την δημοκρατία υπηρετούν κάποιοι? Την δημοκρατία που όταν υπάρχει αντίθετη άποψη από κάποιον/ους, αυτός/οι θα πρέπει να κατηγορείται ψευδώς?

Εμείς οι “χρυσαυγήτες” προ ημερών συγκεντρώσαμε ρούχα κ τρόφιμα για τους πρόσφυγες κ η Κυβέρνηση με δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού (Μετανάστευσης) τις τελευταίες ημέρες μας δικαιώνει (απελάσεις Μαροκινών, Αλγερινών, Τυνησιων,κλπ υπηκόοων, επαναλειτουργία Αμυγδαλέζας κ άλλων κέντρων).

Λοιπόν για να τελειώνουν τα παραμύθια «

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport