Ελληνικό: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, με τις καταγγελίες των περιοίκων για κόντρες και υπερβολικές ταχύτητες στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα (03/07) στη Λ.Βουλιαγμένης στο Ελληνικό κάτω από την γέφυρα Αλεξουπόλεωςστο Ελληνικό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η αιτία του τροχαίου αποδίδεται στην υπερβολική ταχύτητα, με τον 38χρονο μοτοσικλετιστή με κατεύθυνση από την Ηλιούπολη προς Γλυφάδα, νς προσκρούει αρχικά στο κράσπεδο και την συνέχεια να συγκρούεται σε ομορρα κινούμενο όχημα.

Απο νωρίς πληρώματα του Α Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής είχε μπλόκα (02-03/07) στη Λ.Βουλιαγμένης στο Ελληνικό σε κεντρικό φανάρι καθώς και μετα Γλυφάδα στο φανάρι του Αγ.Νικολάου, ωστόσο μηχανάκια και “φτιαγμενα” αυτοκίνητα είχαν και πάλι “ραντεβού ταχύτητας” για κόντρες.
Οπως καταγγέλει κάτοικος των νοτίων προαστίων «Από τις 12 το βράδυ μέχρι και τις 3:30 η κόντρες ήταν ασταμάτητες. Τροχαία φυσικά πουθενά. Η περιοχή μετατρέπεται κυριολεκτικά κάθε βράδυ σε πίστα Formular 1. Ο θόρυβος αδιανόητος αλλά η απότομη σιγή μετά από έναν δυνατό κρότο είναι πάντα χειρότερο. Ούτε 500 μέτρα μακριά από την τροχαία ελληνικού. Την απόλυτη ευθύνη έχει ο διοικητής τροχαίας ελληνικού ξεκάθαρα.Φυσικά και υπάρχουν ανεγκέφαλοι οδηγοί όπως και νεαροί με άγνοια κινδύνου. Εσύ; που είσαι; τα βράδια; Απών και Άπραγος τα βράδια κοιμάσαι ήσυχος. ΌΧΙ. Έχεις την απόλυτη ευθύνη γιατί δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σωστά. Εκτός και αν η δουλειά σου είναι να μαζεύεις πτώματα. Την απόλυτη ευθύνη για κάθε έναν που τρέχει ανεξέλεγκτα την έχεις εσύ γιατί αν έκανες την δουλειά σου θα τους είχες περιορίσει. Κοιμήσου τώρα και αύριο το πρωί άλλος ένας φάκελος στο γραφείο σου θα σε περιμένει. Θα είναι του παιδιού αυτού που δεν τον σταμάτησες να του αφαιρέσεις πινακίδα δίπλωμα για ένα χρόνο και αφαιρέθηκε η ζωή του. Εύχομαι κάτι σύντομα να αλλάξεται. Ειναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εκτός και αν ο φάκελος ενός νεκρού παιδιού από τροχαίο για εσάς είναι ρουτίνα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».