Ελληνικό: Ο 86άχρονος είχε κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του τη Βουλγάρα και τον έβγαλε έξω από το σπίτι του

Η λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού για την περιιουσία του εα Αντιπτεράρχου, μετά το γάμο, και η “έξωση” της 59άχρονης Βουλγάρας στον 86άχρονο σύζυγό της, ήταν η αφορμή για το έγκλημα και την αυτοχειρία.

Οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί το τελευταίο διάστημα. Στον καβγά που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21/03), η 59άχρονη φέρεται να έδιωξε τον 86άχρονο από το σπίτι του. Ο εα Αντιπτέραρχος Σαργένης Νίκος, στις υπερβολικές όπως περιέγραφε στο περιβάλλον του, τις απαιτήσεις της νεότερης Βουλγάρας δεύτερης συζύγου του,  αντέδρασε, και σήκωσε το 22mm όπλο που είχε στην κατοχή του, τραυματίζοντας βαρύτατα την 59άχρονη Στη συνέχεια μόλις μπήκε στο σπίτι του, έστρεψε το όπλο σε βάρος του και ενήργησε αυτοχειρία.

Αιμόφυρτη η γυναίκα από τη Βουλγαρία, βγήκε στο δρόμο και σταμάτησε διερχόμενο οδηγό ΤΑΧΙ επιβιβάστηκε, και εκστομίζοντας τη φράση «Με σκότωσε, με σκότωσε», κατέρρευσε.

Ο 86άχρονος συμβίωνε με την 59άχρονη Βουλγάρα, μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του και του γιου του. Πολύ πρόσφατα οι δυο τους παντρεύτηκαν και ενώ ο εα Στρατιωτικός έκανε την δεύτερη συζυγό του συνδικαιούχο στην περιουσία του, φέρεται να του ζήτησε να φύγει από το σπίτι του, κάτι που προκάλεσε το θυμικό του 86άχρονου ο οποίος έγινε δράστης και αυτόχειρας.