Ελληνικό: Η εγγραφή της Τροχαίας, για το τροχαίο δυστύχημα με το θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη

Ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Το βαρύ όχημα, απογειώθηκε και προσέκρουσε με την οροφή στο πρανές, παραπλεύρως της αερογέφυρας. Διερχόμενοι που είδαν και άκουσαν το τροχαίο, προσετρεξαν σε βοήθεια των επιβαινόντων.
Διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν νεκρός, ενώ απομάκρυναν τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στον τζιπ.

image

Το τροχαίο δυστύχημα, καταγράφεται σχεδόν 20λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί (18/02) στην αερογέφυρα πριν τη Λ.Βουλιαγμένης, ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ελληνικού (Σουρμενα) όταν μεγάλου κυβισμού τζιπ (Mercedes)- σύμφωνα με μαρτυρίες- είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Το βαρύ τετρακίνητο όχημα, εξετράπη της πορείας του δεξιά, προσέκρουσε σε τοιχίο επί του πεζοδρομίου ντεραπάρισε με τμήμα από τα μεταλλικά κιγκλιδώματα να έχουν διαπεράσει από τη μηχανή το αμάξωμα προς την καμπίνα, και τελικά ανατράπη εκτός οδού, στο πρανές, προς την πλευράς της Λ.Βουλιαγμένης.
Άμεσα στο σημείο η κίνηση επί της Λ.Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, διεκόπη. Το αυτοκίνητό του τραγουδιστή είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Οδηγοί βγήκαν από τα οχήματά τους, και προσετρεξαν σε βοήθεια των επιβαινόντων ενω καταστηματάρχης κάλεσε το ΕΚΑΒ, την Τροχαία και την Πυροσβεστική.

Απο το όχημα, απομάκρυναν την κοπέλα πίσω από το κάθισμα του οδηγού -φορούσε ζωνη-, με καταγματα και εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και τον κορμό. Σε ερώτηση των διασωστων για τα στοιχεία του οδηγού, τους δηλώνει τα στοιχεία του δημοφιλούς τραγουδιστή. Η δεύτερη κοπέλα η οποια καθόταν στη θεση του συνοδηγού δε φορουσε ζωη ασφαλείας, κατά την πρόσκρουση και εκτροπή του τζιπ, εκτινάχθηκε εξωτερικά του οχήματος, φέρει βαρύτητα τραύματα ενώ έχει υποστεί βαρύτατο τραυματισμό στα άνω και κάτω άκρα. Άμεσα οι δύο νεαρές μεταφέρονται στον Ευαγγελισμό. Πρόκειται για την Μυρσίνη Αρναουτη, 29 και την Ευφροσυνη Στυλιανή Κυριακού, 20 οι οποίες μαζί με το δημοφιλή τραγουδιστή, νωρίτερα, είχαν βρεθεί σε φιλικό σπίτι.

image

Ο επιχειρηματίας στο κέντρο Theatro, όπου θα ξεκινούσε (19/02) τις εμφανίσεις του ο δημοφιλής τραγουδιστής ηταν ο πρώτος που ενημερώθηκε και έσπευσε στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο αδελφός του, μετέβη στο Νοσοκομείο και αναγνώρισε τη σορό του 32άχρονου, καθώς δεν έφερε πάνω του έγγραφα.
Στο σημείο του τροχαίου, στην αερογέφυρα, το ΤΟΤΑ του Ελληνικού, δεν εντόπισε ίχνη πρόσφρυσης στο οδόστρωμα ενώ στο σημείο έχει τοποθετηθεί τσιμεντένιο κρασπεδο και μεταλλικά κάγκελα. Ωστόσο ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του οχήματος, ο οποίος θα εξετασθεί αναμένεται να αποτυπώσει όσα έχει καταγράψει για την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, κατά τη διαδρομή και δευτερόλεπτα πριν, ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες, του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος. Η οικογένεια του τραγουδιστή, έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο ειδικό πραγματογνώμονα, για να διερευνήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport