ΓΛΥΦΑΔΑ: Έκκληση για πληροφορίες σε θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη.

Αναζητούν πληροφορίες, για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (30/03-20.45), με θύμα 68άχρονο οταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, και παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο και εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης, στη περιοχή της Γλυφαδας.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (30/03-20.45), σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της στάσης του ΟΑΣΑ «Τρίτωνος» στη Γλυφάδα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 68άχρονος συγκρούστηκε με ομόρροπα κινούμενη μοτοσικλέτα, με αναβάτη 42χρονο δικυκλιστή.
Ο 68χρονος έπεσε στο οδόστρωμα και παρασύρθηκε από διερχόμενο επιβατικό αυτοκίνητο- αγνώστων στοιχείων- το οποίο και εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης.

Συγγενείς του 68άχρονου, απευθύνουν έκκληση, σε όποιον μπορεί να γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία, για την εξακρίβωση στοιχείων του εμπλεκόμενου οδηγού.

“Τη Δευτέρα 30/3/2015 αυτοκίνητο χρώματος μαύρου χτύπησε 68χρονο άνδρα που επέβαινε στη μηχανή του και τον σκότωσε. Το αυτοκίνητο “καβάλησε” το πεζοδρόμιο και χάθηκε στα στενά δεξιά της Βουλιαγμένης.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να καλέσει την τροχαία Ελληνικού στο 210-9808000 ΑΝΩΝΥΜΑ αν θέλει ή να στείλει e-mail στο [email protected]
Έστω και μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να βοηθήσει! Μη γίνεστε συνένοχοι με τη σιωπή σας!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ!
ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 210-9608000 ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΙΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!
ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!”

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport