“Ελεημοσύνη μας δίνετε; Μήπως μας περνάτε για σκλάβους”;|ΑΠΟΨΗ*

..”τα hot spot τείνουν να καταντησουν από δομές φιλοξενίας, τσαντήρια οπου ο ρόλος μας ειναι πληρως διακοσμητικός. Δώστε μας εντολη για προστασία των συνόρων ή αποδεσμεύστε μας απο το δυσβάστακτο εργο να βλέπουμε τις Θερμοπύλες των συνόρων να γινονται απλά πύλες οπου και η σημαία σε ελληνικό εδαφος τείνει να ενοχλεί”..

image

Υπηρετούμε την πατρίδα 20 ωρες μακριά από την βάση μας για να διαχειριστούμε τις απρόβλεπτες μεταναστευτικές ροές.
Κι εσείς:
Εκδίδεται διαταγή την Παρασκευή 24.06.2016 το απογευμα, το Σάββατο 25.06.2016 τελειώνει η δίμηνη απόσπασή μας κι εσεις θα μας αναγκάσετε με το ζόρι να μείνουμε μέχρι την 30.06.2016 και μετά από 01.07.2016 έως 31.08.2016 οι δυνάμεις της επιχείρησης για το Αιγαιο πέλαγος για τη συγκεκριμένη επιχείρηση μειώνονται από 174 σε 70.
Όχι κύριοι μπορεί η δημοσιονομική ύφεση και κοινωνική κρίση να μας επηρέασε όλους, ΑΛΛΑ τα ακριτικά νησιά που επλήγησαν από τις εισερχόμενες ροές δεν είναι θέση διπλωματικού ακόλουθου στη Νέα Υόρκη, οταν καν στερούνται των απαραίτητων ιατρικών βοηθειών.
Και πάνω από όλα έχουμε ανάγκη την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη μεταξύ μας κι οχι φιλοδώρημα 4 ημερών.
Οι συνεργάτες και συνάδελφοι αστυνομικοί έχουν εκδωσει εισιτηρια για να αναχωρήσουν.
Δεν είμαστε ρομπότ.
Δεν ειμαστε σκλάβοι ή τουλάχιστον δεν καταντήσαμε ακόμη.
Οσο για τα hot spot τείνουν να καταντησουν από δομές φιλοξενίας, τσαντήρια οπου ο ρόλος μας ειναι πληρως διακοσμητικός. Δώστε μας εντολη για προστασία των συνόρων ή αποδεσμεύστε μας απο το δυσβάστακτο εργο να βλέπουμε τις Θερμοπύλες των συνόρων να γινονται απλά πύλες οπου και η σημαία σε ελληνικό εδαφος τείνει να ενοχλεί.
Συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελευθερα για μια Αστυνομία πραγματικά που θα συμπορεύεται με την Κοινωνία.
Λέρος, 25.06.2016


image

*Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αρχιφύλακας (Α.Υ.)