Ελεύθερος με 2.080 κιλά χασίς Αλβανός, υπό περιοριστικούς όρους

Συνελήφθη απο Αστυνομικούς με ναρκωτικά παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους..

Με αρνητικά σχόλια Αστυνομικοί της Ασφάλειας και Υπηρεσιών καταστολής εγκληματικότητας τοποθετούνται σχετικά με αποφυλακίσεις και απελευθερώσεις κατηγορουμένων με περιοριστικούς όρους από τις Δικαστικές Αρχές, παρά το ότι έχουν συλληφθεί είτε επ αυτοφώρω, είτε με αδιάσειστα στοιχεία για ποινική τους εμπλοκή σε κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, και βρίσκονται ξανά ελεύθεροι να συνεχίσουν την παραβατική τους συμπεριφορά.

Μια τέτοια περίπτωση Αλβανού κατηγορούμενου για διακίνηση και εμπορία-λόγω του ογκου της ποσότητας που κατασχέθηκε στη  κατοχή του – με απόφαση περιοριστικών όρων αφέθηκε ελεύθερος..

Συνελήφθη απο Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ (03/11) στη Χ.Τρικούπη στα Εξάρχεια, καθώς στο ΤΑΧΙ που είχε επινοικιάσει σε ειδική κρύπτη στο πορτ παγκαζ πίσω από τα φλας, βρέθηκε να μεταφέρει συσκευασμένη ποσότητα 2.080 κιλά χασίς.

Στην προανακριτική απολογία του στους Αστυνομικούς στο ΤΑ Εξαρχείων, ο Αλβανός, φέρεται να υποστήριξε ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας αποδέχθηκε πρόταση να μεταφέρει την ποσότητα των ναρκωτικών με το ΤΑΧΙ το οποίο είχε επινοικιάσει.

Συνελήφθη με την κατηγορία της εμπορίας και παραπέμφθηκε στις Δικαστικές Αρχές, για να αφεθεί μετά την απολογία του ελεύθερος υπό όρους της εμφάνισης κάθε 15ημερες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμονής του.