Ελευσίνα: ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής, συνέλαβαν σεσημασμένο

Οι περιπολία δικύκλων της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, εντόπισε όχημα η κίνηση του οποίου κρίθηκε ύποπτη και οδηγούσε σεσημασμένος κακοποιός

Πλήρωμα της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής απογευματινές ώρες (04/07) εντόπισαν όχημα η κίνηση του οποίου στην περιοχή της Ελευσίνας κρίθηκε ύποπτη για τον επιβαίνοντα οδηγό και του έγινε σήμα για έλεγχο, με τον οδηγό να επιχειρεί διαφυγή.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ,  ο ύποπτος επιχείρησε κατ επανάληψη να εμβολίσει με το όχημά του τα υπηρεσιακά δίκυκλα των τεσσάρων επιβαινόντων Αστυνομικών ενώ στην καταδίωξη συμμετείχαν και πληρώματα της Αμεσης Δράσης . Σχεδόν μετά από περίπου μισής ώρας καταδίωξη, οι ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν το όχημα του υπόπτου στην περιοχή της Μάνδρας και προχώρησαν στη σύλληψή του, αφού προηγουμένως πυροβόλησαν τα ελαστικά του.

Όπως διακριβώθηκε διατηρούσε ποινικό μητρώο ως  σεσημασμένος  για διακίνηση ναρκωτικών. Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματός του κατασχέθηκε στην κατοχή του ποσότητα τρία γραμμάρια κοκαΐνη, κρυμμένα στο ταμπλό του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας.