ΕΛΑΣ: Μέτρα για το ντέρμπι ΠΑΟ – Ολυμπιακού

Σε ευρεία αστυνομική σύσκεψη αποφασίστηκαν τα μέτρα της Αστυνομίας στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Σε ευρεία Αστυνομική σύσκεψη (18/02) μεταξύ των επικεφαλής Αξιωματικών της ΕΛΑΣ. και εκπροσώπων των ΠΑΕ- Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, συμφώνησαν στα μέτρα ασφαλείας που υποδείχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ..
Περιμετρικά του γηπέδου θα βρίσκονται 20 διμοιρίες των ΜΑΤ και επιπλέον 10 της ΥΜΕΤ. Από τον Άρειο Πάγο έως και τη Σούτσου, θα είναι «νεκρές ζώνες» ενω θα επιτρέπεται αποκλειστικά η κυκλοφορία από τη Λ.Αλεξάνδρας. Στην περιμετρική και εσωτερικά του γηπέδου, θα βρίσκεται Αστυνομικοί του τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο έλεγχος των φιλάθλων οι οποίοι θα εισέρχονται για τις θύρες, θα γίνεται σε τρία σημεία- στη συμβολή της Τσόχα, με τη Λ. Αλεξάνδρας και της Παναθηναϊκού με την Κυριακού-. Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια θα εισέλθουν στο γήπεδο από της Λ. Αλεξάνδρας.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε για την προσέλευση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αυξημένα μέτρα Αστυνομικής παρουσίας, οποίος ενδέχεται να παρακολουθήσει το ντέρμπι στις κερκίδας των επισήμων.
Ενώ αποφασίστηκε σε περιοχές που εδρεύουν σύνδεσμοι φιλάθλων των δύο ομάδων, με παρελθόν σε επιθέσεις και έκτροπα να ενταθούν οι περιπολίες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport