ΕΛ.ΑΣ: Αποχαιρετιστήρια επιστολή του εα Υ/Γ Ανδρέα Τσαουρδά με αιχμές|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Αιχμές για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, συνοδεύουν την ανακοίνωση – δήλωση του εα Υποστράτηγου Ανδρέας Τσαουρδάς.

kriseis-elas__main.jpgΣτην επιστολή του, αναφέρει:

«Μετά από 32 χρόνια μάχιμης υπηρεσίας και αυταπάρνησης στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, η πορεία μου έφτασε στο τέλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλο το προσωπικό του σώματος, ανώτερο και κατώτερο, που είχα την τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια από όποια υπηρεσία και αν διετέλεσα.

Η διαδρομή αυτή είχε καλές και κακές στιγμές, ωστόσο στη ζωή προχωράμε κρατώντας μόνο τα θετικά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άραγε την κορυφαία στιγμή για το κοινωνικό σύνολο, την εξάρθρωση της ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και μία σειρά άλλων αστυνομικών επιτυχιών, που δεν θα καταγράφονταν αν δεν αποτελούνταν οι υπηρεσίες στις οποίες ηγήθηκα, με άξιο προσωπικό που πάντα εργαζόταν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος και όχι την προσωπική διάκριση.

Δυστυχώς όμως, τα παραπάνω δεν ελήφθησαν υπόψιν… κατά τις κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους, στους αξιωματικούς και στο λοιπό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπερβάλλοντας εαυτούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες.

Ο Υποστράτηγος ε.α. Ανδρέας Τσαουρδάς

*Ο Υποστράτηγος ε.α. Ανδρέας Τσαουρδάς υπηρέτησε εκτός των άλλων ως Διοικητής του τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, Διοικητής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Τάξης και Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας».


*patratora.gr