Έκτακτα μέτρα Τροχαίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος

Έκτακτη ανακοίνωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με έκκληση για κατανόηση των πολιτών λόγω παράδοσης τμήματος της νέας Παραλιακής

Οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας που θα ισχύσουν από σήμερα (31/05) έως τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (01/06), σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής (31/05-19.20) λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Ανισόπεδο Κόμβο Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας θα εκτρέπεται, από την Παρασκευή (31/05-22.00) έως το Σάββατο (01/06-08.00πμ)

Στη συνέχεια θα αποδοθεί τουλάχιστον ένα ρεύμα στην κυκλοφορία από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της οδικής κίνησης (01/06-22.00) το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Πρόκειται για “μια προσωρινή αναστάτωση”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, “ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου”.

Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφ. Ποσειδώνος”.