Εξετάστηκε από επιτροπή στο Νοσοκομείο Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος

Στο πλαίσιο της Εισαγγελικής παραγγελίας, ο 52άχρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, εξετάσθηκε από ιατρική επιτροπή στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού.

Ενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη οφθαλμολογικής εξέτασης στον 52άχρονο Παναγιώτη Κοντζιλέλο, στο πλαίσιο της Εισαγγελικής παραγγελίας, προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση στην όραση του. Ο 52άχρονος συμφωνα με την υγειονομική επιτροπή του ΙΚΑ το Φεβρουάριο του 2015, έλαβε πιστοποιητικό τυφλότητας σύμφωνα με τη γνωμάτευση, πάσχει απο «Χοριοειδική Νεοαγγείωση τελικού σταδίου (..) Πρακτικά τυφλός. Νόσημα μη ιατό (..) ..το ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται σε 95% κατά ιατρική πρόβλεψη, από 11/12/ 2014 έως εφ ορου ζωής», οπως αναφέρεται στη γνωμάτευση της ιατρικής εξέτασης.

κοντζιλέλος_ικαΟι γιατροί που τον εξέτασαν στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού διέγνωσαν, σταδιακή εξασθένηση της κεντρικής και περιφερειακής όρασης του 52άχρονου, σε απόσταση 20εκατοστών από το οπτικό κέντρο (οφθαλμό) καθώς εμφανίζει αλλοίωση του βυθού του οφθαλμού. Από την εξέταση προκύπτει να αποδεικνύεται ο ισχυρισμός του 52άχρονου για απώλεια όρασης που τον καθιστα ΑμεΑ.
Η γνωμάτευση των οφθαλμιάτρων, θα διαβιβαστεί σε ιατρική επιτροπή, η οποία και θα αποφανθεί το ποσοστό τυφλότητας του προφυλακισμένου για τη σεξουαλική κακοποίηση στην 20άχρονη φοιτήτρια, Παναγιώτη Κοντζιλέλου.

Εν τω μεταξύ επικαιροποιημένο έγγραφο του ποσοστού αναπηρίας για τον 52άχρονο γιο του, υπέβαλλε (12/05) στην Εισαγγελία ο πατέρας του.