Εξάρχεια: Συνελήφθη ελληνογερμανός επ αυτοφόρω να ασελγεί σε ανήλικα αγόρια

Διερχόμενος πολίτης διέκρινε τις προθέσεις του 45άχρονου ελληνογερμανού, μαζί με πολίτες τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στους Αστυνομικούς.

Ενώπιον του Εισαγγελέα (06/08) αναμένεται να μεταχθεί ο 45άχρονος ελληνογερμανός από το Ντορτμουντ της Γερμανίας ο οποίος συνελήφθη (05/08-20.40) με την καταγγελία διερχόμενου πολιτη να ασελγεί σε ανήλικα αγόρια από την Αλβανία.

“Το ένα αγόρι, όχι μεγαλύτερο από 5 ετών και το μεγαλύτερο έως 10ετων”, περιγράφει στην κατάθεσή του ο καταγγελων ηθοποιός. Ήταν ο ίδιος που εντόπισε τα αγόρια στη στοά της Νικηταρά, με κατεβασμένα παντελόνια χωρίς μπλούζες και τον 46άχρονο με κατεβασμένα παντελόνια χωρίς μπλούζες να αυτοϊκανοποιειται. Νωρίτερα ο 41άχρονος ηθοποιός ενώ έβγαλε βόλτα το σκυκο του, στο υψος τις Γαμβέτα, διέκρινε τις προθέσεις του 45άχρονου ελληνογερμανού και το  ακολούθησε με τα δύο αγόρια να συνομιλούν χαμηλόφωνα μαζί του, και να περπατούν σε απόμερο σημείο.

Άμεσα επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και πλήρωμα περιπολικού μετέβη στο σημείο που υπέδειξε. Ο ίδιος με τη βοήθεια και άλλων πολιτών κατέδειξαν τον 45άχρονο ο οποίος στη θέα τους, ντύθηκε γρήγορα και πέταξε στο δρόμο χαρτονόμισμα των 20€ κι επιχείρησε να διαφύγει πεζος, ενώ και τα δύο αγόρια στην ένταση που προκλήθηκε αποχώρησαν τρέχοντας .

Στους Αστυνομικούς ο 45άχρονος υποστήριξε ότι τα όσα σε βάρος του καταγγέλλει ο Έλληνας ηθοποιός, είναι “παρανόηση των προθέσεων του” καθώς ο ίδιος, ο οποίος εργάζεται σε σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί ο αδελφός του στο Ντορτμουντ της Γερμανίας, “ήθελε να βοηθήσει τα δύο αγόρια και τους προσέφερε χρήματα για να φάνε “.

Οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν τη Γερμανική Πρεσβεία, ενώ φέρεται να έχει και ελληνικό ΔΑΤ το οποίο έχει εκδοθεί στη Φθιώτιδα και είναι σε ισχύ.

Με κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια έναντι αμοιβής, και αποπλάνηση ανηλίκων παραπέμφθηκε με σχετική ποινική δικογραφία στον Εισαγγελέα.