Εξάρχεια: Προσαγωγές ατόμων για την επίθεση στη ΔΙΑΣ- Και δεύτερος τραυματίας Αστυνομικός της ΥΑΤ

Προσαγωγές ατόμων σε αναζήτηση των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Αρχιφύλακα επικεφαλής της ΔΙΑΣ στα Εξαρχεια. Και δεύτερος Αστυνομικός της ΥΑΤ τραυματίας. Στο Νοσοκομείο ο Υφυπουργός αρμόδιος για την αντεγκληματική πολιτική.

Περιξ Πολυτεχνείου και ΑΣΟΕΕ οι Αστυνομικοί έχουν πορβεί σε 16προσαγωγές και μια σύλληψη για την επίθεση (07/11-22.10) σε βάρος των Αστυνομικών της ΔΙΑΣ σε συνοδεία στην διμοιρία της ΥΑΤ επί της Χ.Τρικούπη, στα Εξάρχεια . Με εντολή του Υπουργού ΠΡΟΠΟ, ο Υφυπουργός αρμόδιος για την Αντεγκληματικής Πολιτικής, Λευτέρης Οικονόμου, μετέβη  στο 401 ΓΣΝ καθώς επίσης συνδικαλιστές από ολα τα Σωματεία και τις Ενώσεις των Αστυνομικών.

Με εντολή Αττικάρχη, για αποκλιμάκωση και απόσυρση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ από τα Εξάρχεια, οι νυχτερινές δυνάμεις βρίσκονται σε ανάπτυξη στην περιφέρεια του άξονα σε απόσταση από την πλατεία και σε πλήρη ετοιμοτης καθώς στην ΑΣΟΕΕ παραμένουν συγκεντρωμένα άτομα. Πληροφρορίες από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι στα επεισόδια μεταξύ ατόμων του “χωρου” και Αστυνομικων, ενας ακόμα Αστυνομικός της ΥΑΤ τραυματίσθηκε σε διαδικασία σύλληψης ατόμου στα επεισόδια.