Εξάρχεια: Έριξαν μολωτοφ στους Αστυνομικούς και προκάλεσαν εμπρησμό σε κτήριο του Πολυτεχνείου (video)

Εμπρησμό με ρίψη μολωτοφ που ειχε στόχο τους Αστυνομικούς της διμοιρίας προκάλεσαν οι βάνδαλοι κουκουλοφόροι σε αίθουσα του Πολυτεχνείου.

Βράδυ Σαββάτου (27/01) και ρίψεις μολωτοφ είχαν στόχο -ξανά – Αστυνομικούς της διμοιρίας των ΜΑΤ σε στατική διάταξη στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τα ξημερώματα (28/01) κλήθηκε η Πυροσβεστική, για φωτιά σε αίθουσα του Πολυτεχνείου (Πατησίων) καθώς εμπρηστική μολωτοφ με στόχευση σε βάρος των Αστυνομικών της διμοιρίας έσπασε τζαμί σε παράθυρο του ιστορικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος και ξέσπασε πυρκαγιά η οποία τέθηκε υπό έλεγχο πριν λαβει διαστάσεις.

FB_IMG_1517136811613

“Το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί στην Χ.Τρικουπη 50 τα επεισόδια γίνονται πιο συχνά στην Τοσίτσα. Χθες το βράδυ πενήντα άτομα έριξαν πάνω από ογδόντα μολότοφ στους συναδέλφους και έβαλαν φωτιά σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Αθήνας. Ευτυχως λόγο της επαγγελματικότητα των συναδέλφων δεν έχουμε κανένα ατυχές συμβάν, μέχρι πότε όμως,οι τραυματίες συναδελφοι δεν έχουν αξία”; θέτει ρητορικό ερώτημα ο μάχιμος συνδικαλιστής της ΥΜΕΤ, Γιάννης Τσοκαναρίδης.