Εκκένωση του γηπέδου με συνδρομή της Αστυνομίας στον τελικό Α1 μπάσκετ γυναικών ΠΑΟ ΟΣΦΠ

Απόφαση του διαιτητή γαι διακοπή του τελικού της της Α1 μπάσκετ γυναικών στο “Π. Γιαννακόπουλος” (24/04) μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ζητήθηκε από την Αστυνομία συνδρομή για εκκένωση του γηπέδου ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς εξέδρες ο αγώνας.

image

Ένα κουτάκι μπύρας το οποίο προσγειώθηκε δίπλα στο προπονητικό  team της ομάδας του Ολυμπιακού (24/04-20.57) και υβριστικά συνθήματα, ήταν αφορμή να δοθεί εντολή για προαωρινη διακοπή του αγώνα.
Έγινε προσπάθεια να συνεχιστεί ο αγώνας ωστόσο λόγω υβριστικών συνθήματων διεκόπη και πάλι.
Αντικείμενα τα οποία έπεσαν στο παρκέ  (24/04-21.05) μόλις 05:33″ πριν από το τέλος της αναμέτρησης ανάγκασε τις παίκτριες και το τεχνικό team του Ολυμπιακού να κατευθυνθουν προς τα αποδυτήρια καθώς δέχθηκαν αντικείμενα από τις κερκίδες.
Σχεδόν δέκα λεπτά μετά τη διακοπή και οι διαιτητές του αγώνα παρέμεναν στα αποδυτήρια του “Παύλος Γιαννακόπουλος” με τις παίκτριες του Παναθηναϊκού στον πάγκο και να γίνονται συζητήσεις στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί ξανά το παιχνίδι.
Σχεδον 10 λεπτα μετά την αρχικη διακοπη οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας  (24/04-21.20)
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, ανακοίνωσε ότι αποφασιστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο για να ολοκληρωθουν τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Με τη συνδρομή των παραγόντων και της Αστυνομίας εξωτερικά η θύρα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού άδειασε.
Οι οπαδοί του ΠΑΟ κινήθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου επί της Λ.Αλεξανδρας.