Εκάλη: Ιδιοκτήτης εκπαιδευτηρίων βρέθηκε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες, έξω από το σπίτι του.

Βρέθηκε να αντιμετωπίζει επικίνδυνη συμμορία κακοποιών, ενώ οι διαρρηκτες έβγαιναν από το σπίτι που διατηρεί στην περιοχή της Εκάλης.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ

Ο ιδιοκτήτης εκπαιδευτηρίων με έδρα την Αττική, (20/12-20.00) επέστρεφε στην κατοικία που διατηρεί στην περιοχή της Εκάλης, μαζί με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά. Ήταν η στιγμή που οι τρεις άγνωστοι δράστες, φόρτωναν σε αυτοκίνητο, τα δύο χρηματοκιβώτια που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, ύστερα από διάρρηξη από το σπίτι τους.

Με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, επιχείρησε να διεμβολίσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι κακοποιοί, όταν ένας από τους δράστες, με βαριοπούλα επιτέθηκε και κατάφερε χτυπήματα στο πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του οχήματος των δραστών, με σκοπό να το ακινητοποιήσει.

Οι διαρρήκτες αιφνιδιασμένοι, εγκατέλειψαν το ένα χρηματοκιβώτιο στο πεζοδρόμιο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων, το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, ανέρχεται στο ποσό των €5.000 σε μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου €100.000.

Προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεση, διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ από καταθέσεις και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους, αναζητούν τους δράστες της διάρρηξης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport