Ειδομένη: Λαθρομετανάστες προκάλεσαν φθορές στο Αστυνομικό Τμήμα

Συνεπλάκησαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης και προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία του κυλικείου, δια.. λιθοβολισμού. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές.

image

Ήταν το βράδυ της Τετάρτης  (13/04) όταν λαθρομετανάστες απείλησε τους εργαζομένους κυλικείου ενώ έκλεινε. Όπως περιγράφει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, είχαν απαιτήσει φαγητό από τους εργαζομένους της επιχείρησης  και όταν ενημερώθηκαν ότι η επιχείρησή είχε κλείσει επιτέθηκαν στο κατάστημα με πέτρες.

Στη συνέχεια λαθρομετανάστες διαβιούντες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό, οργανωμένα κινηθηκαν και έσπασαν τις τζαμαρίες και επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ειδομένης, το οποίο εδρεύει στην περιοχή .

image

Λίγο αργότερα ένας μεθυσμένος αλλοδαπός με μαχαίρι το οποίο απέσπασε απο το εσωτερικό του κυλικείου, κινήθηκε με απειλητική διάθεση προς υπόλοιπους λαθρομετανάστες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό. Στο επεισόδιο παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και ακινητοποιήσαν τον αλλοδαπο χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

image