Ειδικός Φρουρός εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε επίθεση στην ΑΣΟΕΕ και αναγκάστηκε να αμυνθεί με το όπλο του

Εκτός υπηρεσίας βρέθηκε στην ΑΣΟΕΕ για να πάρει τη φίλη του, και δέχθηκε επίθεση με ξύλα και λοστούς από κουκουλοφόρους

Στο χώρο της ΑΣΟΕΕ βρέθηκε (24/02) ο νέος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά- εκτός υπηρεσίας- προκειμένου να παραλάβει πρόσωπο του περιβάλλοντός του, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Η παρουσία του, εξωτερικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου, έγινε αντιληπτή από οργανωμένη ομάδα ατόμων, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, επιτέθηκαν στον Αστυνομικό και προκάλεσαν φθορές στο δίκυκλο του.

Βιντεοληπτικό υλικό έχει αναρτηθεί στο κοινωνικά δίκτυα

Ο Ειδικός Φρουρός, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr- ακολούθησε τα άτομα της επίθεσης στο χώρο της ΑΣΟΕΕ- συμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τον τράβηξαν στο προαύλιο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος- όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με οργανωμένη ομάδα -περίπου 30- κουκουλοφόρων.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί και να κρατήσει σε απόσταση τους δράστες έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο ενώ απέναντί του οι κουκουλοφόροι κράδαιναν λοστούς και ξύλα. Νωρίτερα οι δράστες της επίθεσης τον εντόπισαν έξω από την ΑΣΟΕΕ (22/02-15.00), και προκάλεσαν φθορές στο δίκυκλό του. Στο χώρο κλήθηκε και μετέβη διμοιρία για να απεγκλωβίσει τον Ειδικό Φρουρό, ενώ η ομάδα των κουκουλοφόρων τους επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα. Στην ένταση που προκάλεσαν, διεύφυγαν από τους γύρω δρόμους και εντός ΑΣΟΕΕ.

Για το συμβάν έρευνα διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.