Εγκλώβισαν το δολοφόνο στο κτ9- Επιχείρηση των ΜΑΤ για την μεταγωγή του δράστη, από τον Ανακριτή

Μετά τα πρωινά επεισόδια, συγγενείς και φίλοι της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη εγκλώβισαν τον καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στο κτίριο 9 της Ευελπίδων. Επιχειρησιακός σχεδιασμός με ΜΑΤ για την μεταγωγή του 58άχρονου τοξικομανή στο κτήριο της Ασφάλειας.

4283459

Ένταση επικρατεί στο κτ.9 της Ευελπίδων, με συγγενείς της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη να έχουν αποκλείσει την έξοδο ώστε να αποτρέψουν τη μεταγωγή του 58άχρονου σεσημασμένου τοξικομανούς   από το Δικαστικό Μέγαρο στο κτίριο της Ασφάλειας.

Η μητέρα της 32άχρονης, απεύθυνε έκκληση στους Αστυνομικούς των ΜΑΤ κκατανοήσουν την οικογένεια. «Ελάτε μαζί μας παιδιά. Βαράτε τον. Η Δώρα ήταν δικό σας παιδί, παιδί του λαού, υπηρετούσε το νόμο και το κράτος» φώναζε η μητέρα της Εφοριακού.

Ο επικεφαλής των ΜΑΤ, ωστόσο, αν και υπήρχε απόλυτη κατανόηση στο δράμα και την οργή της οικογένειας από τις Αστυνομικές δυνάμεις, έδωσε εντολή να απομακρύνουν από τις εξόδους τους συγγενείς.

4283157
Οι συγγενείς οργισμένοι φωνάζουν προς τους Αστυνομικούς «σπάστε τα ρε λαμόγια, πετάξτε τον από το παράθυρο» ενω έχουν μπλοκάρει και τις δύο εξόδους. Στην ένταση που επικράτησε, στην προσπάθεια των παρευρισκομένων από την οικογενεια να προσεγγίσουμε το δολοφόνο, έσπασε στέγαστρο που καλύπτει την πλαϊνή έξοδο του κτιρίου.

4283292

Ειχε προηγηθεί -νωρις το πρωι (10/11)- η επίθεση με στυλό στον κατηγορούμενο από τη μητέρα της 35άχρονης Εφοριακού  κατά τη μεταγωγή του στα Δικαστήρια καθως παραπατησε και επεσε στο δάπεδο πρίν προβάλουν Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, να τον προστατέψουν δέχθηκε τη μανία των συγγενών της νεαρής γυναίκας.