“Εγκληματικότητα και λειψανδρία”- Παρέμβαση του ΓΓ ΕΝ.ΑΣ.Υ Δυτικής Αττικής Γ.Σταματάκη

Το πρόβλημα της λειψανδρίας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες και τη διάθεση Αστυνομικών της Δυτικής Αττικής σε άλλες Υπηρεσίες, επεσήμανε ο ΓενικόςΓραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, με την εγκληματικότητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής να παρουσιάζει αυξημένους δείκτες στην ποσοστιαία καταγραφή των περιστατικών.

image

Οι συνεχείς αποσπάσεις προς ενίσχυση Αστυνομικών Υπηρεσιών στη διαχείρησης του μεταναστευτικού, -σε καθημερινή βάση -στην “γνωστή” πλατεία Βικτωρίας, το “Θησέα”, τη φύλαξη των σταθμών του Μετρό της Αθήνας – από Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής Αττική  την ώρα που η ευρύτερη περιοχή προκαλούν δυσλειτουργια και αδυναμία στην Αστυνόμευση αυτών των περιοχών. 
Οι ομάδες ΟΠΚΕ για τις οποίες η ΕΝ.ΑΣ.Υ Δυτικής Αττικής είχε λάβει ρητή διαβεβαίωση τόσο από την φυσική όσο και από την πολιτική ηγεσία ότι θα διατεθούν στην Δυτική Αττική δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί .
Το ΔΣ της ΕΝ.ΑΣ.Υ.Δ, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε πρόσφορο μέσο προς την επίλυση των τεραστίων αυτών προβλημάτων για την περιοχή μας.
Η τηλεφωνική παρέμβαση του ΓΓ.της Ενψσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, του Real Fm