Έγκλημα στις Σπέτσες: Φυλακιστήριο σε προσωρινή κράτηση για το δράστη της δολοφονίας του Γρηγόρη Θυμαρά

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 22άχρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 26άχρονου στις Σπέτσες

Τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, για την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό, ακουσε ο 22άχρονος Βασίλης Μπάφας, γιος του Ομότιμου καθηγητή του Μετσόβιου, Γιώργου Μπάφα.

Ο 22άχρονος μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πειραια, μόλις άκουσε την απόφαση που τον έκρινε προφυλακιστέο  κατέρρευσε και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα,  πριν μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού .

Στο απολογητικό του υπόμνημα αρνείται την κατηγορία και επικαλείται την μαρτυρία προσώπου με το οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά και μετέβη στον χώρο όπου βρισκόταν ο Βασίλης Μπάφας μαζί με δυο φίλους του , τους οποίους κατονόμασε.

Ο 22χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και μάλιστα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, λόγω του σοκ που υπέστη.

Σδ εξέλιξη ωστόσο βρίσκεται η εξέταση δείγματος DNA από τα ρούχα που φορούσε ο κατηγορούμενος την ημέρα του αιματηρού επεισοδίου και στο ένα από τα δύο μαχαίρια που κατασχέθηκε στην οικογενειακή βίλα, προκειμένου να διακριβωθεί αν είναι αυτό με το οποίο έπληξε θανάσιμα τον 26άχρονο

Δακτυλικά αποτυπώματα έχουν ληφθεί και από το μηχανάκι του 26άχρονου για να διαπιστωθεί αν ήρθε σε επαφή ο 22άχρονος κατηγορούμενος για να αλλοιώσει τη σκηνή του εγκλήματος σε σκηνοθετημένο τροχαίο ρίχνοντας το δίκυκλο σε χαντάκι.
Εντός των προσεχών ημερών, κατόπιν αιτήματός που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης, αναμένεται να εκδοθεί άδεια άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για τις τηλεφωνικές επαφές του κατηγορούμενου με πρόσωπα τα οποία έχουν καταθέσει για την υπόθεση και να χωροθετηθούν όλοι στο χώρο που στην πραγματικότηταείχαν βρεθεί το βράδυεκείνου του Σαββάτου.