Έγκλημα Πανόρμου: Προφυλακιστέος ο Φώτης Μπέλλος

Με σύμφωνα γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας ο 62άχρονος συνταξιούχος Αστυνομικός κατ ομολογίαν δράστης στο “έγκλημα της Πανόρμου”, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Υστερα από την πολύωρη απολογία του, που ξεκίνησε στις δώδεκα το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε ενα τέταρτο πριν από τις έξι το απόγευμα (25/10), ο κατηγορούμενος οι Δικαστικοί εκριναν προφυλακιστέο με κατηγοριες της ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία, τον 62άχρονο συνταξιούχο Αστυνομικό Φώτη Μπέλλο.
Μπέλος_Φώτης
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε οτι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από το Μάκη Μαρκόπουλο, το απογευμα της Παρασκευής  (21/10) και ότι οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν τεταμένες λογω της αποφασης του θύματος να είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας στην πολυκατοικία όπου διέμεναν πανω απο το γυμναστήριο.
Πυροβόλησε -υποστήριξε ο κατηγορούμενος- δύο φορές στον αέρα, αλλά το θύμα επιχείρησε να τον αποτρέψει, του τράβηξε το χέρι και δέχθηκε την τριτη- θανάσιμη -βολίδα.
Ο συνταξιουχος Αστυνομικός υποστήριξε και επικαλεστηκε μαρτυρίες αυτοπτών οτι δεχθηκε χτυπημα με αλουμινένιο σωλήνα και ξύλο και ότι έβγαλε το πιστόλι του για να τον εκφοβίσει χωρίς πρόθεση να τον σκοτώσει.