ΕΔΕ για τις φωτογραφίες από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ

Φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το σημείο που εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο και τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ τις οποίες ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό Αστυνομικός, προκάλεσε ΕΔΕ σε βάρος του.

image

Φωτογραφίες οι οποίες αναπαρήχθησαν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης προκάλεσαν Ένορκή Διοικητική Εξέταση η οποια διατάχθηκε (05/01) από το Αρχηγειο της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος Αστυνομικού που υπηρετεί στην Αιτωλοαρκανία, καθώς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb φωτογραφίες τις οποίες κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο από το μόνιτορ του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ κατά τις έρευνες στο Μεσολόγγι στην αναζήτηση των δύο αγνοούμενων μέχρι χθες φίλων. Ακολούθως οι φωτογραφίες αναπαρηχθησαν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης με αναφορά σε φωτογραφικό υλικό από τι ελικόπτερο της Αστυνομίας κατά τις έρευνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστυνομικός υποστηρίζει ότι τράβηξε τις επίμαχες φωτογραφίες εις γνώση των επιβαινόντων στο ελικόπτερο, ενώ είχε εντοπισθεί και είχε δημοσιοποιηθεί από την ΕΛΑΣ, η ανεύρεση των αγνοούμενων, και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν στην περιοχή και κατέγραφαν την εξέλιξη των ερευνών, χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία της έρευνας .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport