“Εάν αληθεύουν αυτοί οι διάλογοι, θα πρέπει άμεσα να τιμωρηθεί ο π. Αρχηγός ΠΣ.- Ντρόπιασε και εξέθεσε ολόκληρο το Σώμα”

Ανάρτηση εν αποστρατεία Αξιωματικού του ΠΣ * για τις αποκαλύψεις στη φονική φωτιά στο Μάτι

«Μάθαμε όλοι μας σήμερα για κάποιους διαλόγους συγκάλυψης των ευθυνών της περσινής φονικης πυρκαγιάς στο ΜΆΤΙ, μεταξύ του τότε Αρχηγού
Πυροσβεστικού Σώματος Βασιλείου ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ, με Αξιωματικό του Σώματος ο οποίος είχε αναλάβει την διερεύνηση αιτιών, ευθυνών, κλπ., της υπόθεσης εκείνης.
Ομολογώ ότι σαν άνθρωπος και σαν αξ/κος που υπηρέτησα πιστά επί 35ετια το ένδοξο ΠΣ,, αλλά και σαν φίλος του τότε Αρχηγού, με όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, όχι μόνον εξεπλάγην,αλλά και εξεμάνην αναρωτώμενος για το αληθές των διαλόγων εκείνων.
Ένα έχω να πω όμως σαν άνθρωπος που πάντοτε λάτρεψα την αλήθεια, όπως και το λογικό, και το δίκαιο, δίχως να αναλογιστώ ποτέ οποιοδήποτε κόστος.
Εάν αληθεύουν τελικά αυτοί οι διάλογοι που όλοι μας ακούσαμε,θα πρέπει άμεσα να τιμωρηθεί ο εν λόγω π. Αρχηγός ΠΣ.και όσοι ενεπλάκησαν (πολιτικοί κ. ά. )
Εάν αληθεύουν όλα αυτά, ντρόπιασε και εξέθεσε ολόκληρο το πυροσβεστικό σώμα Ελλάδας και τους υπηρετούντες σε αυτό.
Ο σπουδαίος ηγέτης πάντοτε θα πρέπει να επωμίζεται και τις τυχόν ευθύνες όταν αυτές υπάρχουν.
*Εκείνη την εποχή είχα τοποθετηθεί κι ο ίδιος σε διάφορα ΜΜΕ και τύπο που είχα κληθεί σχετικά. Προσωπικά Θλίβομαι τα μέγιστα και τα μάλλα»…
______________________________________________

* Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος εργάστηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα, διετέλεσε (1993-1995) μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.