Δύο οι συλλήψεις για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ- Δεν είναι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Δύο νέαροί συνελήφθησησαν για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ ενώ προέκυψε ότι δεν είχαν σχέση με τη Σχολή καθώς δεν είναι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 22 και 25 ετών, που συμμετείχαν στα επεισόδια (11/11) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο 22άχρονος συνελήφθη (11/11) έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό . Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ο 25άχρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες (12/11), καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ομάδα ατόμων έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου, που επιχειρούσαν να εισέλθουν στην ΑΣΟΕΕ και επιτέθηκε με ξύλινο καδρόνι κατά των Αστυνομικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι δυο συλληφθέντες, οι όποιοι εξακριβώθηκε ότι δεν είναι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου, οδηγήθηκαν (12/11) στον αρμόδιο Εισαγγελέα.