Π.ΦΑΛΗΡΟ: Δύο νεκροί- Αρχιπυροσβέστης κι ένοικος- στη φωτιά.

Τραγωδία σε κατάσβεση φωτιάς στο Π.Φάληρο, ένας Αρχιπυροσβέστης, οποίος μπήκε στο κτήριο με συσκευή  για τυχών εγκλωβισμένα άτομα, εντοπίσθηκε από τους συναδέλφους τους πεσμένος στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Λίγο αργότερα οι πυροσβέστες, εντόπιζαν ένοικο διαμερίσματος με βαρία αναπνευστικά εγκαύματα, η οποία κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομέιο, ενώ ενας ακόμα πυροσβέστης με αναπνευστικά εγκάυματα μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο 251.Η φωτιά, εκδηλώθηκε αρχικά σε υπερυψωμένο ισόγειο, σε κατάστημα υδραυλικών στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ιπποκράτους 4.
Πυκνοί καπνοί και εκρήξεις λόγω των αποθηκευμένων υλικών, παράγωγα πετρελαίου, κόλλες και  φιάλες ασετιλίνης καθιστούσαν αδύνατη την πρόσεγγιση και πρόσβαση στο κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελείωσε το οξυγόνο της αναπνευστική συσκευή την οποία χρησιμοποίησε ο Αρχιπυροσβέστης, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει δηλητηριώδη αέρια και να υποστεί αναπνευστικά εγκάυματα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές Δυνάμεις της Πυροοσβεστικής.

Αμεσα μόλις ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη του θανάτου του Αρχιπυροσβέστη, και την πορσπάθεια την οποία κατέβαλε να βοηθησει τους πολίτες που είχαν εγκλωβιστέι στο κτήριο, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλας, μετέβη στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορία, όπου είχε μεταφερθεί η σορός του Αρχιπυροσβέστη και ο συνάδελφός του με αναπνευστικά εγκαύματα .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport