Δώρα στους Τροχονόμους παρέδωσε η φυσική και πολιτική ηγεσία σε Αθήνα και Πειραιά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και κατά την εθιμοτυπια, Τροχονόμοι σε υπηρεσία ρύθμισης κυκλοφορίας στο «βαρέλι», όπως παλιά, έλαβαν δώρα από την πολιτική και φυσική ηγεσία

Στη συμβολή των Λεωφόρων Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλέως Γεωργίου Α’, στον Πειραιά, ο Δήμαρχος Γιάννης Μωραλης μαζί με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας  Κώστα Κατσαφάδο, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τον Ταξίαρχο Πειραιά Πρωτεσίλαο Κωστάζο και τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά Πετρόπουλο ευχήθηκαν στην Τροχονόμο για τη νέα χρόνια και της δώσαμε δώρα.

«Με τη συμβολική αυτή κίνηση θέλουμε κι εμείς ως δημοτική αρχή να ευχαριστήσουμε όλους τους τροχονόμους που βρίσκονται στους δρόμους καθώς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη συνεργασία. Χρόνια πολλά σε όλους!» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μωραλης.

Στο Σύνταγμα και στη Γλυφάδα, τα δώρα στο Τροχονόμους παρέδωσε συνοδεία της φυσικής ηγεσίας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Επισκεφτήκαμε τους τροχονόμους μας όπως επιτάσσει το έθιμο της αστυνομίας. Τους είπαμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί εργάζονται μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η κίνηση στους δρόμους έχει πολλαπλασιαστεί. Είμαστε διαρκώς δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία για να προσφέρουν στους πολίτες το σπουδαίο αγαθό της ασφαλειας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.