Δομή Σκαραμαγκά: Σεξουαλική επίθεση Αφγανού σε ανήλικη από Κουρδιστάν- Τον λιντσάρισαν οι λαθρομετανάστες 

Συνελήφθη με την κατηγορία της ασελγειας σε ασυνόδευτη ανήλικη από το ιρακινό Κουρδιστάν και τον λιντσαρισαν οι διαβιουντες στη Δομή του Σκαραμαγκά

Στο Κέντρο Λαθρομεταναστών του Σκαραμαγκά (17/06-12.00) ο 35άχρονος Αφγανός επιτέθηκε σεξουαλικά στην ανήλικη 10άχρονη σε αποθήκη του καταυλισμού, υποσχόμενος να λάβει παιχνίδια και αφου ασφαλισε το χώρο ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 10άχρονης.

Ο πατερας της μαζί με τον εξάχρονο αδελφό της, Κούρδοι από το Βόρειο Ιράκ, ανέφερε το περιστατικό και υποστήριξε ότι έχει χάσει της σύζυγό του  κατήγγειλε όσα η ανήλικη του περιέγραψε και Αστυνομικοί του Α.Τ. Χαϊδαρίου, ενημέρωσαν την Υπηρεσίας τους. Ωστόσο οι διαβιούντες  στη Δομη πληροφορήθηκαν το περιστατικό και αφού εντόπισαν τον 35άχρονο τον λιντσαρισαν.

Οι Αστυνομικοί απομόνωσαν το δράστη και συνοδεία οδηγήθηκε στο εφημερεύον Τζάνειο, όπου του υποβλήθηκε σε συρραφή με ράμματα στο κεφάλι.

Τη  προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και κρατείται ο Αφγανός δράστης ο οποιος παραπεμφθηκε στη Δικαιοσύνη.