Δολοφονία συνταξιούχου ναυτικού- Ιατροδικαστής: Του έβγαλε την καρδία

Η Χιλιανή ως καθ ομολογίαν δράστιδα της δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού,  κρίθηκε προφυλακιστέα. Τα ευρήματα  του ιατροδικαστή, ωστόσο αναδεικνύουν το έγκλημα ως ειδεχθές και αποτρόπαιο.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ_ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ_ΧΙΛΙΑΝΗΣύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το πτώμα του 79άχρονου συνταξιούχου ναυτικού, θύμα της άγριας δολοφονίας, μέσα στο διαμέρισμα του στον Πειραιά, έφερε περισσότερα από 80πλήγματα από μαχαίρι και περισσότερα από 25 αμυντικά τραύματα στα χέρια, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα χτυπήματα με το μαχαίρι και να γλιτώσει τη ζωή του. Επίσης, κατά τη νεκροτομή προέκυψε ότι από το στήθος του 79άχρονου,  η 50άχρονη Χιλιανή, του είχε αφαιρέσει την καρδιά.

Πρωτοφανής η αγριότητα του εγκήματος, συμφωνα με τον ιατροδικαστή

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ_ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ_ΧΙΛΙΑΝΗΜε σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση της 50άχρονης από τη Χιλή, για το εγκλημα που διέπραξε.αι οι ίδιες. Η 50άχρονη με Εισαγγελική παραγγελια προκειται να εξεταστεί από ψυχίατρο. Στις επαναλλαμβανόμενες ερωτήσεις των Αστυνομικών, παρέμεινε σιωπηλή μη θέλοντας ή ως να μη μπορεί να αιτιολογήσει την πραξη της. Οπως επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές, το μόνο που αναζητούσε ήταν το λευκό maltezάκι της.