«Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες, θα σε θάψω!»

Κατά τη μεταγωγή του 77άχρονου χειριστή του ταχύπλοου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα, συγγενείς των θυμάτων του επιτέθηκαν. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Με τις φωτογραφίες της ανήλικης, η μητέρα της 5άχρονης και σύζυγος του 45άχρονου, η κουνιάδα της και ο νονός της ανήλικης μεταξύ των θυμάτων στην Αίγινα επιτέθηκαν (17/08-10.30) στον 77άχρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο, χειριστή του ταχύπλοου ο οποίος προκάλεσε το δυστύχημα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.

FB_IMG_1471423447243

«Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε, θα σε θάψω!»

Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν πέντε. Συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης και του Λιμενικού ο 77άχρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος μετήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο για να απολογηθεί.

Η αδερφή του πατέρα και θεία της ανήλικης με φωτογραφίες των θυμάτων επιτέθηκε στον 77άχρονο φωνάζοντάς του «Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε! Θα σε θάψω!»

Κι ενώ είναι σε εξέλιξη η αυτόφωρη διαδικασία, για το χειριστή του ταχύπλοου, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας ενεργούσε νεκροτομή στα δυο πρώτα πτώματα των θυμάτων του δυστυχήματος. Άλλα δύο πτώματα αναμένονται -έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί (18/08)- για τη διενέργεια νεκροτομής ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου των τεσσάρων θυμάτων.