Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Με γεωργικό εργαλείο τα φονικά τραύματα στα δύο θύματα- Σεσημασμένος ο Αλβανός πρώην σύντροφος

Σεσημασμένος ο Αλβανός, βασικός ύποπτος καταζητούμενος για τις Αρχές, στη δολοφονία της πρώην του και του νυν συντρόφου της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για τη διπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε (11/10-16.15) στην εξοχική μονοκατοικία, στην περιοχή Φλάμπουρο στο Λουτράκι. Από την πρώτη στιγμή αναφορές προσώπων από το στενό περιβάλλον της 43άχρονης μασέρ Φωτεινής Svitlana, από την Οδησσό της Ουκρανίας (φωτο), και του συνομήλικου σύντροφό της φαρμακοποιού Γιάννη Ζωνίτσα , σκιαγραφούσαν τον Αλβανό πρώην σύντροφο της γυναίκας καθώς φέρεται να τους παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό. Από την εξακρίβωση των στοιχείων του, προέκυψε να έχει απασχολήσει με ποινικό μητρώο ως σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά. Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και αποφυλακίστηκε με όρους πριν από περίπου τρία χρόνια οπότε και μετακινήθηκε στη Μύκονο όπου είχε βρει εργασία.

Γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά το φονικό όργανο του δολοφόνου

Ως κίνητρο του διπλού φονικού αποδίδεται η ερωτική αντιζηλία που ένοιωθε ο Αλβανός αρνούμενος να αποδεχθεί την απόφασή της πρώην συντρόφου του, να διακόψουν και στην συνέχεια η ίδια να συνάψει σχέση με τον φαρμακοποιό, Γιάννη Ζωνίτσα. Τα πολλαπλά πλήγματα που δέχθηκαν τα θύματα, υποδηλώνει ένταση και σωρευμένη οργή που επέδειξε ο δολοφόνος . Σύμφωνα με τα ευρήματα κατά τη νεκροτομή, ως χρόνος διάπραξης του εγκλήματος στο διπλό έγκλημα εκτιμάται το βράδυ του Σαββάτου (10/11) μεταξύ 22:00 έως 23:30, εκτιμάται ότι ο δράστης χρησιμοποίησε κάποιο ογκώδες γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά- δεν έχει εντοπισθεί στη σκηνή εγκλήματος- και κατάφερε πολλαπλά πλήγματα στο ζευγάρι, με τα τραύματα να εντοπίζονται σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι.

Κατά την αυτοψία στο χώρο διακριβώθηκε ότι τα πορτοφόλια, τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων και τα κλειδιά του οχήματος του φαρμακοποιού δεν εντοπίσθηκαν με τις υποψίες να τείνουν στην εκτίμηση ότι τα πήρε κατά τη διαφυγή του ο Αλβανός δράστη με το όχημά του.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα από τα ευρήματα στον χώρο της μονοκατοικίας όπου εντοπίσθηκαν τα δύο θύματα πεσμένα στο δάπεδο μέσα στο αίμα τους.