Δημοσιοποίηση στοιχείων του νεαρού συνεργού του Ν.Μαζιώτη. (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του νεαρού ο οποίος είχε συλληφθεί (01/10) στο γκαράζ του Βύρωνα, ως συνεργός του κατάδικου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη.

Σε αποσταση σχεδόν 2 χιλιόμετρα από το γκαράζ του Βύρωνα εντοπίσθηκε η μηχανή του 31χρονου, την οποια αναζητούσε το Αντιρομοκρατικό επιτελείο και με την οποία είχε καταγραφεί σε βιντεον να κινείται προς το γκαράζ του Βύρωνα.
Σύμφωνα με την Ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

image

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται με Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Είχε ταυτοποιηθει με ονομαστικοποιημένη τη δίωξη που του άσκησε ο Εισαγγελέας (02/10) για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Υλικό από κάμερες Ασφαλείας στην περιοχή του Βύρωνα, και στην αντίθετη πορεία προς τη Λ.Αμφιθέας όπως αναγράφεται στο χειρόγραφο μπλοκ σημειώσεων που βρέθηκε στην κατοχή του νεαρού κατά τη σύλληψη του, στο Βύρωνα.
Την Κυριακή(05/10) αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε (03/10).
Εκκληση απευθυνει η Αντιτρομοκρατική προς τους πολίτες για οτιδήποτε σχετικά με το εικονιζόμενο πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport