Ο Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κοντορούσης, ξυλοκόπησε τη Δημοσιογράφο σύντροφό του, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, κρατείται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ενώ η Δημόσια Τηλεόραση έθεσε σε παύση τη σύμβασή του
Στη σύλληψη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Κοντορούση, κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (25/06) το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr o δημοσιογράφος, χτύπησε στο πρόσωπο την επίσης δημοσιογράφο σύντροφό του, η οποία προχώρησε σε καταγγελία. Στο Νοσοκομείο ΚαΤ οπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο κεφάλι ενώ πρόκειται να μεταφερθεί σε «σπίτι ασφαλείας».
Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο του δημοσιογράφου με την εν διαστάσει σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο σημειώθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο κέντρο της Αθήνας (25/06). Ο συμβασιούχος δημοσιογράφος της ΕΡΤ νωρίτερα την ιδια ημέρα (25/06) είχε παρουσιάσει ρεπορτάζ για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
Ο Νίκος Κοντορούσης ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, και απομακρύνθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση μόλις έγινε γνωστη καταγγελία.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει, «Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».
Ο δημοσιογράφος κρατείται στο Α.Τ Πειραιά και αύριο (26/06) παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.