Δήμαρχος Χίου: “Η παραίτησή του ΑΔ Χιου, στερεί την ΕΛΑΣ από ένα άξιο στέλεχος, και δημιουργεί ερωτηματικά για τις πολιτικές”

Mε αφορμή την έγγραφη παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, αναφέρθηκε σε “άνθρωπο με καλή γνώση των τοπικών συνθηκών και αφιέρωση στο καθήκον του, στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων για τον τόπο και την υπηρεσία του συνθηκών”..

image

“Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας σχετικά με το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, ο Ανδρέας Δαμίρης ως Αστυνομικός Διευθυντής ήταν ο άνθρωπος που εξασφάλιζε για πολύ καιρό την καλή συνεργασία και την πάντοτε θετική διάθεση για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ανέκυπτε.
Ένας άνθρωπος με καλή γνώση των τοπικών συνθηκών και αφιέρωση στο καθήκον του, βοήθησε πολύ στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων για τον τόπο και την υπηρεσία του συνθηκών.
Η παραίτησή του, σε αυτή τη χρονική στιγμή όχι μόνο στερεί την Ελληνική Αστυνομία από ένα άξιο στέλεχος, αλλά δημιουργεί και ερωτηματικά για τις πολιτικές εκείνες που τελικά βασίζονται σε ανάλωση ανθρώπων και στελεχών, αντί να δημιουργούν ρεαλιστικές συνθήκες αντιμετώπισης των μεγάλων ζητημάτων.
Είμαι βέβαιος ότι η κοινωνία της Χίου έχει να ωφεληθεί από την ενεργητικότητα ανθρώπων όπως ο Ανδρέας Δαμίρης. Την ώρα που λείπουν οι πόροι, στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι!”

Η παραίτησή του ΑΔ Χιου, αυτή τη χρονική στιγμή όχι μόνο στερεί την ΕΛΑΣ από ένα άξιο στέλεχος, αλλά δημιουργεί και ερωτηματικά για τις πολιτικές”.


*alithia.gr