Δικογραφία για βία κατά πολιτικού, επικίνδυνης και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης για τους δράστες στην επίθεση Βαρουφάκη

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με την εξέλιξη των ερευνών σε εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των δραστών του Γιάν(ν)η Βαρουφάκη

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες στα Εξάρχεια.
Η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γιάν(ν)η Βαρουφάκη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.