Διδυμότειχο: Έσπασαν ψαλίδια Αστυνομικού τζιπ σε περιπολία

Οι Αστυνομικοί πλήρωμα περιπολικού τζιπ, ενώ εκτελούσαν περιπολία εντός αστικού ιστού, είδαν τη ρόδα του υπηρεσιακού οχήματος να.. τους προσπερνάει.

Κατά τη διάρκεια περιπολίας (14/10) στην πόλη του Διδυμοτείχου, Αστυνομικοί πλήρωμα περιπολικού άκουσαν ένα κρότο και είδαν τη δεξιά ρόδα του υπηρεσιακού οχήματος να.. τους προσπερνάει .
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Ηλία Ακίδη, είχε επισημανθεί η ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου οχήματος, το οποίο πρόσφατα είχε επιστρέψει από το συνεργείο.

Το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα, πρόσφατα, είχε «χάσει» την αριστερή ρόδα.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας είχε αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, επισημαίνονται τα προβλήματα στη συντήρηση των οχημάτων, καθώς λόγω βλαβών  τα περισσότερα βρίσκονται ακινητοποιημένα.
Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι οι Αστυνομικοί, ήταν θέμα “τύχης” καθώς η βλάβη σημειώθηκε μέσα στην πόλη με το περιπολικό να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, κι όχι σε εθνικό δίκτυο, με το υπηρεσιακ όχημα να έχει αναπτύξει υψηλές ταχύτητες ειτε να συμμετέχει σε καταδίωξη.

__________

* thrakinea.gr