Διάσπαρτα ΜΑΤ στο Λυκαβηττό ενόψει της εκδήλωσης για την αλλαγή του χρόνου

Προετοιμασίες για την προγραμματισμένη εκδήλωση παραμονή Πρωτοχρονιάς για την αλλαγής του νέου χρόνου υπο την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με διμοιρίες των ΜΑΤ διάσπαρτες στο αστικό άλσος ενόψει των απειλων για… γιαούρτωμα στο δημοφιλή καλλιτέχνη

Με τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και της εταιρείας παραγωγής που ανέλαβε τη εκδήλωση για την αλλαγή του νέου χρόνου με το Σάκη Ρουβά, να στήνουν την εξέδρα (31/12-17.00),  διάταξη των ΜΑΤ έχει διατεθεί και Αστυνομικοι διάσπαρτοι βρίσκονται στο Λυκαβηττό.

Είχαν προηγηθεί αντιδράσεις για την κοστολόγηση της εκδήλωσης στα €215.000 με το Σάκη Ρουβα, κατα την αντίστροφη μέτρηση για το νέο χρόνο, και στη συνέχεια εκφράστηκαν απειλές για… γιαούρτωμα στο δημοφιλή καλλιτέχνη, κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Η “κίνηση αντίδρασης” έχει βρει ανταπόκριση από χρήστης κοινωνικών δικτύων, και έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Αστυνομία, και τους διοργανωτές. Ενώ τα συνεργεία στήνουν την εξέδρα της εκδήλωσης, τα ΜΑΤ έχουν “ακροβολιστει” σε περίμετρο για να αποτρέψουν την οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να αμαυρώσει την εκδήλωση γιορτής για το νέο χρόνο.