Διαρρήξεις στις οικίες Νικολαΐδη- Βανδή και δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Διαρρήκτες στη Νοτιοανατολική Αττική εισέβαλλαν σε μεζονέτες οικιστικού συγκροτήματος και απέσπασαν χρήματα και τιμαλφή ενώ θύμα διάρρηξης και κλοπής, δήλωσε και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, και ευρήματα στο χώρο, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τους δράστες διάρρηξης στη μεζονέτα του  Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, το βράδυ του Σαββάτου (11/11), στην περιοχή της Βούλας. Οι δράστες απέσπασαν χρήματα  και κοσμήματα φυλασσόμενα σε χρηματοκιβώτιο.

Η διάρρηξη προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 19.00 με 22.00 (11/12) με “είσοδο” απο ανασφάλιστο παράθυρο

Όπως δήλωσε στην κατάθεση του στους Αστυνομικούς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την ώρα της διάρρηξης οι ένοικοι απουσίαζαν από τη μονοκατοικία. Σύμφωνα με τη δήλωσή του, οι δράστες της διάρρηξη και κλοπής, απέσπασαν κοσμήματα, μεγάλης αξίας υψους τιμηματος εως και #€200.000

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για μαρτυρικές καταθέσεις όσα άτομα είχαν πρόσβαση στη μονοκατοικία της οικογένειας  Νικολαΐδη- Βανδή.

Οι Αρχές Ασφαλείας εξετάζουν και τα προανακριτικά ευρήματα, σε διαρρήξει μεζονετών συγκροτήματος στη Γλυφάδα- πριν δυο ημέρες- στις οποιες διαμένουν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους δράστες να έχουν αφαιρέσει  ρολόγια και μετρητά.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής .