Διαψεύδει η ΓΑΔΑ τη μετακίνηση ΟΠΚΕ από τη Μάνδρα στον Πρωθυπουργό- Διαψεύδουν τη ΓΑΔΑ οι Αστυνομικοί

Την καταγγελία της Δημάρχου Μάνδρας, ακολούθησε ανακοίνωση διάψευσης από τη ΓΑΔΑ  ωστόσο Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ διαψεύδουν τα όσα αναγράφονται καθώς.. μετακινήθηκαν.

Σε ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με διατύπωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η μετακίνηση ΟΠΚΕ στην  οικια του Πρωθυπουργού, διαψεύδει- ως απάντηση- την καταγγελία της Δημάρχου Μάνδρας, Ιωάννας Κριεκούκη τη μετακίνηση μιας ΟΠΚΕ στην οικία του Πρωθυπουργού. Ωστόσο σημειώνει ότι “Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου”.

Συγκεκριμένα η ΓΑΔΑ, αναφέρει:

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως :

•Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».

Ωστόσο, Αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία, υποστηρίζουν ότι η ΟΠΚΕ που εκτελούσε υπηρεσία 14:00-22:00 στην Μάνδρα, από τις 14:00 έως τις 17:00 μετακινήθηκε στα γραφεία  της Κουμουνδούρου και επανήλθαν στη Δυτική Αττική. Ενώ η ΟΠΚΕ, με βραδινή υπηρεσία στη Μάνδρα, μετά τη 01:00 τα ξημερώματα μετακινείται στο σπίτι του Πρωθυπουργού για να αντικασταστήσει τ διμοιρία της ΔΑΕΑ/ΥΑΤ.