Δάφνη: Προφυλακιστέος ο δράστης δολοφονίας της συζύγου του-

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σύζυγος της 31χρονης απο την Αλβανία,  ενώ υποστήριξε διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις ενω υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν κατά την επίθεση

Μετά την απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης από την Αλβανία, στο διαμέρισμα τους στην Δάφνη, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, άλλαξε την προανακριτική του απολογία και υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν όταν της επιτέθηκε και επέμεινε ότι το θύμα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ενώ ο ίδιος απορρίπτει τους ισχυρισμούς των γειτόνων που τον κατηγορούν για ενδοοικογενειακή βία.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο δράστης, «όταν την Πέμπτη το μεσημέρι άκουσα την καταγραφή της σεξουαλικής πράξης της συζύγου μου με τρίτο πρόσωπο πάνω στο κρεβάτι του γιου μας , δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Το επόμενο πρωί μπήκα στο δωμάτιου του γιου μας και ρώτησα τη γυναίκα μου γιατί το έκανε αυτό, αλλά μόλις είδα τόσο αυτή όσο και το κρεβάτι του γιου μας , θόλωσα και τη μαχαίρωσα χωρίς να περιμένω απάντηση. Η σύζυγος μου ήταν ξύπνια και απλά ήταν ξαπλωμένη αριστερά από το κρεβάτι του γιου μας».

Όπως υποστήριξε ο συζυγοκτόνος, «στις 11/7/2021 συνέβη ένας τσακωμός με την Anisa και τα γεγονότα ήταν αυτά που αναφέρω στην προανακριτική μου απολογία. Δεν θυμάμαι να φωνάζει «βοήθεια», ούτε ξέρω για ποιο λόγο οι γείτονες καταθέτουν τέτοιο πράγμα».

Στις 11 Ιουλίου η Σύλβια Μουρούτη γειτόνισσά της οικογένειας από την Αλβανία, είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία. Οι δύο αστυνομικοί οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιδια δεν έπραξαν τα δέοντα, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.