Χολαργός: Ο Ρομά που σταμάτησε η ΔΙ.ΑΣ ήταν σεσημασμένος κακοποιός και οδηγούσε κλεμμένο όχημα

Εντόπισαν την ύποπτη κίνηση Ρομά οδηγού και όταν τον σταμάτησαν διαπίστωσαν ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν κλεμμένο και ο “ύποπτος” σεσημασμένος κακοποιός

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Γ αλλαγής κατά την διάρκεια της περιπολίας (22/02-11.10) στην περιοχή του Χολαργού, προχώρησε σε έλεγχο Ρομά οδηγού οχήματος, η κίνηση του οποίου κρίθηκε ύποπτη. Κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι ο Ρομά έδινε παρών για απάτες και άλλα αδικήματα.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο Ρομά, διαπιστώθηκε από το πλαίσιο ότι απασχολούσε καθώς είχε δηλωθεί κλοπή, και ήταν βαμμένο ώστε να παραπλανήσει τις Αρχές. Το όχημα είχε κλαπεί από την περιοχή της Μεταμόρφωσης πριν από σχεδόν δύο μήνες, όταν ο δράστης, προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, έβγαλε με βία τη νόμιμη κάτοχό του, και το αφαίρεσε.  Όπως προέκυψε από το Ποινικό του Μητρώο, πριν λίγο καιρό ο Ρομά είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης ληστείας σε ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία είχε αφαιρέσει €800.

Ο Ρομά, προσήχθη στο Τ.Α.Χολαργού και όπως προέκυψε, από κοινού με Ρομά θείο του, κάτοικοι Δήμου Φυλής, στα στοιχεία τους εκκρεμεί κατηγορία για σύσταση συμμορίας. Οι δύο Ρομά, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.