Χανιά: Ριπές από παράνομα kalashnikov σε εκδήλωση, παρουσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ και φορέων

Στα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του ήρωα της Κρητικής Επανάστασης Χατζημιχάλη Γιάνναρη στους Λάκους Χανίων παρευρέθησαν τοπικοί φορείς, και η τοπική αστυνομική ηγεσία της Κρήτης.. Μαυροπουκαμισάς καμιά πενηνταριά μέτρα πιο μακριά από τους επίσημους ρίχνει ριπές με το πολεμικό του όπλο..

Είχαμε προαναγγείλει ότι θα ανέβαιναν και ανέβηκαν, τα παρατιθέμενα  στοιχεία – video και στο youtube.
Την Κυριακή 21-8-2016, έγιναν λοιπόν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ήρωα της Κρητικής Επανάστασης Χατζημιχάλη Γιάνναρη, στην γενέτειρά του, το χωριό Λάκους Χανίω όπου παρευρέθησαν όλοι οι τοπικοί φορείς, και φυσικά και η τοπική αστυνομική ηγεσία της Κρήτης.
Θα ακούσετε τα παραγγέλματα που δίδονται στο άγημα του στρατού για την ρίψη τιμητικών βολών. Ως γνωστόν οι τιμητικές βολές από τα στρατιωτικά αγήματα ρίπτονται με χρήση αβολίδωτων φυσιγγίων τα οποία κάνουν ελάχιστο κρότο!!
Ο κρότος λοιπόν από τα όπλα των φαντάρων καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από κροτάλισμα- ριπή διαρκείας πολεμικού όπλου τύπου “καλασνίκoφ”, το οποίο φέρει μαυροπουκαμισάς ο οποίος βρίσκεται καμιά πενηνταριά μέτρα πιο μακριά από τους επίσημους. Είναι παντελώς αδύνατον ο άνδρας αυτός να μην έγινε ορατός από τους άνδρες της αστυνομίας που ήταν παρόντες με πολιτική περιβολή αλλά και ένστολοι.
Αλλά και μετά που τελειώνει το άγημα , με το παράγγελμα « επ ώμου αρμ » , οι ριπές από το πολεμικό αυτό όπλο , συνεχίζονται όπως θα δείτε προκαλώντας αμηχανία και έκπληξη σε όλους του ππαρευρισκομένου.
Σε άλλο video που δεν δημοσιοποιούμε για να μην εκθέσουμε πολίτες έχει καταγραφεί το παρακάτω επεισόδιο:
Πολίτης προσπάθησε να γυρίσει την κάμερα του κινητού του προς το μέρος ενός άλλου μαυροπουκαμισά ο οποίος βρίσκεται καμιά πενηνταριά μέτρα και αυτός πιο μακριά από τους επίσημους και ρίχνει και αυτός ριπές διαρκείας με το πολεμικού του όπλο, αλλά ένας άλλος μαυροπουκαμισάς ηλικιωμένος που ήταν δίπλα του πήγε να του το αρπάξει μέσα από τα χέρια με έντονες κινήσεις, τον τρόμαξε λέγοντας του: “ίντα πα να κάμεις? τελείως μαλάκας είσαι, για ρουφιάνος?”
Και όλα αυτά μπροστά σε αμήχανους ένστολους αστυνομικούς!!!
Το video της εκδήλωσης  όπως δημοσιεύτηκε http://www.neatv.gr/el/352537/binteo-lakkoi-apokaliptiria-toi-andrianta-toi-chatzi-michali-giannari.php

 
Το Master VIDEΟ ( ένα από τα τρία ) της εκδήλωσης 
 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας .

________
*Μ.Α.Α.Κ ( Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης )