Χανιά: Μεγάλο ενδιαφέρον για υιοθεσία του σκύλου που κακοποίησε ο “κηδεμόνας” του

Ο σκύλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε κτηνιατρείο και η δημοσιοποίηση της κακοποίησης που υπέστη κινητοποίησε ζωόφιλους που θέλησαν να τον υιοθετήσουν

Υιοθετήθηκε απο οικογένεια στα Χανιά και θα ζήσει μαζί τους, ο σκύλος που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον “κηδεμόνα” του, ο οποίος τον κρέμασε σε δέντρο και τον ακρωτηρίασε στους όρχεις γιατί τον .. ενοχλούσε να δουλέψει, όπως ανέφερε η σύζυγός του, μιας και ο 55χρονος Α.Χ διαφεύγει καθώς αναζητείται από τις Αρχές.

“..είναι μεγάλος σε μέγεθος, αλλά είναι πολύ καλός με τους ανθρώπους”.. αναφέρει σε βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιοποίησε υπεύθυνη ζωοφιλικού στη Σούδα, προκειμένου να κινητοποιήσει τους ζωόφιλους για να αναλάβουν και να παράσχουν στέγη στο ταλαιπωρημένο ζώο.

Ο σκύλος συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον για υιοθεσία από ανθρώπους σε όλη την επικράτεια που θέλησαν να τον αναλάβουν καθώς υποβλήθηκαν περισσότερα από 800αιτηματα .

Το βράδυ (06-07/10) πέρασε τη νύχτα στο σπίτι οικογένειας στα Χανιά, προκειμένου να αναρρώσει και να συνεχίσει την ζωή του, χωρίς βία και κακοποίηση . Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου της Σούδας, αναζήτησαν και όνομα για το σκύλο που κατάφερε να ξεπεράσει το βίαιο ακρωτηριασμό και τη βάναυση κακοποίηση που έχει υποστεί από τον “κηδεμόνα” του.