Χαλκιδική: Μαχαιρώματα και έξι συλλήψες σε επεισόδιο ομαδικής βίας

Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σχηματίσθηκε για επεισόδιο με μαχαίρωμα ενώ ακολούθησαν έξι συλλήψες για συμμετοχή στην οπαδική συμπλοκή

Συνελήφθησαν (04/07) από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, με την συνδρομή κλιμάκιου της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έξι άτομα γαι συμμετοχή σε οπαδική συμπλοκή.

Οι συλληφθέντες το πρωί της ίδιας ημέρας (04/07) επιτέθηκαν, με μαχαίρια, σε τρια άτομα για οπαδικές διάφορες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στους μηρούς δύο άτομα.

Σε συντονισμένες αναζητήσεις και ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Αστυνομικών Τμημάτων Μουδανιών και Κασσάνδρας εντοπίστηκαν σε περιοχή της Χαλκιδικής και συνελήφθησαν. Σε έρευνες κατασχέθηκαν στην κατοχή τους τρια μαχαίρια και ναυτική φωτοβολίδα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διατάραξη της κοινής ειρήνης και των νομοθεσιών, για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, τα όπλα και τις φωτοβολίδες. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια Εισαγγελία.